Spel om pengar och annat

I inlägget hjälpmedel fanns en del produkter man kunde använda sig av när man spelar poker.
Tyvärr är dessa lite svårt att ta med sig om man skall spela poker på riktigt, öga mot öga. En del företag som Vegas anordnar olika aktiviteter med fokus på poker. Frågan är om motspelarna accepterar att man tar med sig en bärbar dator och sitter vid pokerbordet med den samtidigt som man spelar. Kan vara lite tveksamt.
Förr i tiden kunde det gå riktigt illa om man försökte göra något som kunde uppfattas som fusk.
Numera är det förhoppningsvis lite mer fridfullt kring pokerbordet. Även om del säkert har med sig saker i fickan för att kunna försvara sig när de går hem med den stora pokervinsten. Eller i förhoppning att gå hem med den stora pokervinsten kanske skall sägas. Olika typer av försvarsspray kan vara en sak man har i fickan. Tyvärr kan man inte enkelt och lagligt skaffa pepparspray men här finns lite andra alternativ till pepparspray.
Men när man väl kommit hem krävs det nog lite extra säkerhetsåtgärder. I de fall man har med sig storvinsten i kontanter vill säga. Ett enkelt skydd kan skaffas här på en sida som erbjuder inbrottslarm. Är man sedan ute efter mer omfattande produkter kan man titta in hit där det finns en hel del som rör självförsvar.

Annat | Får spel | Säkerhet |