Hitta på

presenter till någon tillhör en utmaning i livet. Är det en nära anhörig så kanske man har rätt så bra kläm på vad personen önskar sig och t.o.m. att man kommit överens om vad som skall ges bort. I andra fall kan det däremot vara betydligt knepigare att hitta på något lämpligt. Mindre symboliska presenter brukar gå bra att ge bort, där kan man alltid klämma till med ett par solglasögon eller något annat fantasilöst. Men om man vill lägga ned lite omtanke kan det bli värre. Ovanliga presenter finns det däremot gott om. Prova att ge bort ett bordtennisbord och se mottagarens garanterat överraskade min. Nu är bordtennisbord lite stort så det kan vålla en del problem vid förvaring och användning om mottagaren bort trångt. Är det en vattensportar som skall ha presenten så kan ett wakeboard vara lämpligt. Annars är det väl bara att låta fantasin flöda.