Flytta

En flytt av ett domännamn till ett webbhotell är en flytt som besökare till webbplatsen inte märker så mycket av. Väljer man att köra colocation är det bara man själv som märker att flytten har genomförts.
En mer påtaglig och synlig flytt är den när håret flyttar sig uppåt och nedåt. Visserligen är det i praktiken samma sak, helt enkelt att håret faller av. Även om det kan se ut som om håret flyttar sig upp på huvudet. För män brukar det här inte vålla så stora problem. Man kan som Anders Borg låta en hästsvans täcka över den lilla begynnande flinten eller annars raka av sig allt hår.
Kvinnligt håravfall däremot brukar vålla lite större problem för de som råkar ut för det. Visserligen är det en hel del kvinnor som rakar av sig håret ibland, men de har ju trots allt alternativet att det växer tillbaka.
Lite märkligt att skönhetsidealen tydligen för kvinnor sitter i håret.